Första golfrundan

Sammy dricker.jpegIdag var första gången som Leonie tog sig runt ett helt varv på golfbanan. Det skedde förstås varken till fots eller i barnvagn, utan i en golfbil. Fiffigt va? Mia körde bilen och Leonie åkte med i sin bilstol. Hon måste ha tyckt att det var grymt skönt då hon sov nästan hela rundan, med undantag för lunchen förstås.

Vädret var väl inte det bästa, men med tanke på hur få golfrundor det har blivit i år var knappast jag kräsen. Det lugna midsommarfirandet igår gjorde dessutom att vi kom iväg och ut på banan redan vid 10-tiden. Peter var lite sen men eftersom det inte var så mycket folk ute gjorde det inget.

l_1600_1200_2C8C24CA-461F-415B-AE54-F6EFC823E9DC.jpegHela Flocken.jpegFramåt dagen lättade dock molnen och det blev riktigt fint. Leonie sov som sagt mycket, och det kanske vara lika bra. Nu är hon i alla fall officiellt invigd i spelets härliga anda. Jag hoppas förstås att hon ska vilja spela massor av golf när hon blir större. Mia har ju tagit grönt kort och jag ser framför mig hur hela familjen ska kunna umgås och ha trevligt när Leonie blir större.

~ av Aktievinst på 20 juni, 2009 @ 16:36.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: