Första vinkningen

Dagen innan Leonie’s 8-månaders-dag vinkade hon på eget bevåg för första gången till mormor och morfar då hon skulle lägga sig vid 20-tiden. Det är förvisso svårt att veta om det var ”meningen”, men vi utgår från det till dess att motsatsen är bevisad. Och i sådana fall är det ett utomordentligt begåvat barn vi fått. Fast det visste vi ju redan.

Leonie är överhuvudtaget betydligt mera ”med” och delaktig i allt som händer och sker. Hon vill gärna se, känna, smaka och dra i allt hon kommer över. Det är förstås det vetgiriga inom den lilla som nu börjar komma fram.

De flesta som har barn säger att man, när barnen blivit större, kan se bakåt i tiden och se exakt hur de drag de har faktiskt funnits hos dem ända sedan de var små bebisar. Samtidigt lär det vara väldigt svårt att se varthän det barkar nu när de är små. Vi vet således inte vad det ska bli av vår lilla Leonie, men ett som är säkert är att hon är nyfiken, framåt och vill göra saker precis hela tiden. Och som sagt, hon nöjer sig inte med att titta på utan vill helst vara mitt i centrum själv.

~ av Aktievinst på 19 juli, 2009 @ 22:07.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: