Leonie älskar att gunga

Något vi blivit varse på sistone är att Leonie verkligen älskar att gunga. Hon blir så glad att hon knappt vet var hon ska ta vägen. Med denna vetskap känns det verkligen roligt att vi har egna gungor på tomten. Vi har ju både en gunga för mycket små barn där de sitter mer ”instängda” och en reguljär gunga i form av en bräda. Tyvärr använde jag lite för mycket direkt blixt när jag tog korten idag. kortet i mitten blev klart överexponerat varför jag valde att lattja till det lite istället, även om det knappast blev till det bättre.

Det är nu man inser vilken oerhörd fördel det är för barn, och föräldrar, att bo i hus med en egen liten tomt där man kan ställa upp en gungställning. Vi behöver bara öpnna altandörren och ta några steg så sitter Leonie i gungan. Många andra måste kanske klä på sig, ta fram vagnen, knata ner för en massa trappor, korsa en eller ett par gator, vänta i kö till gungorna i parken, och så vidare tills barnen fått gunga.

Nej, jag är glad att vi köpte detta huset och att Leonie ska få växa upp med en liten tomt som hon kan springa omkring och leka på. Framtida införskaffningar inkluderar både en liten lekstuga och en rutschkana.

~ av Aktievinst på 23 juli, 2009 @ 16:16.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: