Bada Balja

Eftersom Pluttis inte har fått bada på några dagar kände vi att det var dags att göra något åt saken. I synnerhet nu när hon fått sukta på havet utan att känna på det… Eftersom vi inte hade plats i bilen att ta med oss den stora blå baljan hemmifrån köpte vi en ny balja som i det närmaste kan liknas vid en stor trädgårdhink. Den rymmer förmodligen mellan 20-25 liter. Mycket större än så tror jag inte den är. På Överskottsbolaget kostade den ca 49:90 kr och är förstås rosa till färgen.

Det visade sig att babysim-takterna minsann sitter i. Blotta åsynen av det hägrande badet gjorde att Plutts började kissa hejvilt. Roligast av allt var kanske att observera mammas förvånande min då det var hon som stod och höll i Pluttis och som allra bäst höll på att lyfta i henne i baljan. Eftersom vi inte har någon given plats för baljan ställde vi den på bordet, vilket alltså betyder att Leonie kissade på golvet. Men det gjorde förstås inget, bara att torka upp och se glad ut.

När Leonie väl fick komma ner i vattnet visste förtjusningen inga gränser. Hon blev så glad att det knappt går att beskriva. Det är något med vatten som hon bokstavligen älskar. Så fort hon närmar sig vattnet börjar fötterna sprattla. När resten av kroppen kommit i flaxar hon hej vilt med armarna och inte en penal eller person i närheten lämnas helt torr.

~ av Aktievinst på 29 juli, 2009 @ 17:50.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: