Glöm inte att skriva till oss

Vi lägger ner mycket tid och möda för att skriva och berätta hur vi har det. Ni får också gärna skriva och berätta hur ni har det, även om ni inte tycker att det händer så mycket. Vissa av er vet vi ju att det händer mycket för… Klickar ni på varje blogginlägg så har ni chans att skriva några kommentarer till oss, eller maila för den delen. Vi uppskattar det. Skriver ni inget till oss kanske dessa inlägg blir färre och färre… kortare och kortare… och till slut…

Ikväll har vi suttit och planerat flygrutter och hotell. Tyvärr har vi fortfarand inte besämt oss för om vi ska åka till Langkawi eller Bali, eller kanske båda? Ibland är livet bra svårt, asså !!

~ av Aktievinst på 5 september, 2009 @ 01:00.

2 svar to “Glöm inte att skriva till oss”

 1. Hej på er familjen Sjöholm!

  Det glädjer oss att resan gått bra och att ni verkar njuta i fulla drag trots förkylning.Ingela och jag följer med intresse er resa på bloggen varje dag.
  Här har livet åter börjat återgå till det normala när äntligen Linda och Alice kom hem igår (torsdag) förmiddag. Det var en segdragen havandeskapsförgiftning med tillhörande högt blodtryck som gjorde att dom blev kvar en vecka på SÖS. Lilla Alice fick dessutom en släng av gulsot. Nu verkar båda ha tillfrisknat och det är vi mycket glada för. Det har varit en hel del pusslande för att klara av både bröllop och hjälpa Linda och Imoh med pojkarna.
  I morgon skall Tim tävla i distriktsfinalerna i Fri idrott och på söndag skall hans kompisar i Hammarbys P98-lag ha en heldag på Grönan. Vi planerar också att köra ut bilen (Renault) till landet (Ingarö)på söndag.
  Tyvärr blev Sverige just utslaget ur dam-EM i fotboll då de förlorade mot ärkerivalen Norge med 1-3. Sverige gjorde en usel match samtidigt som Norge hade den tur som krävs för att vinna en jämn match. I morgon är det Sveriges herrars tur i ödesmatchen mot Ungern på bortaplan i VM-kvalet. En måstematch där seger är det enda som gäller.
  Börsen återhämtade sig idag efter en ”svag” börsvecka, men det har väl Nils koll på…………
  Hoppas att ni fortsätter att ha det bra och fortsätt att skriva!

  Hälsningar
  Ingela och Hasse Olson

 2. hej på er!!! vad kul att ni upd så bra!! Det är verkligen kul att läsa! Det börjar bli lite kallare i sverige, jag har tom letat fram min höstjacka.. visst den sitter ju inte alltid på men det är ett bra tecken! Så Mia du köpte en sådan vagn, vart köpte du den och för hur mycket? De verkar riktigt shyssta, gillar Macclaren vagnarna! Vi var på öppna förskolan i onsdags, det var faktsikt kul, och på babysång igår, också en höjdare! Så det får ni med testa när ni kommer hem! Och HANDSPRIT; wehooo måstwe vara himmelriket på jorden, tur att ni hamnade på ett så bra hotell! 🙂 Köpte ni inte med er ngn dunk också?:)

  Det mesta flyter på här hemma, har dock varit lite down här, hade en nära anhörig som gick bort tidigare i veckan så det var varit riktigt tungt, och är såklart fortfarande. Men man får ta varje dag i sänder! Och J jobbar mycket så man får ta långa bebispass, det är såklart kul men idag vaknade S kl 06 haha,d et har aldrig hänt för.. och nu är det full rulle här hemma!
  Fortsätt skriva!!! Stor kram från Malin o Sam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: