Junkie på vift

P1000221Även junkies:ar måste få frisk luft då och då. Medan Leonie passades av receptionspersonalen skaffade jag fram en rullstol som jag kunde köra runt Mia i. Som en liten surprise till henne hade jag tagit reda på att sjukhuset hade en fin trädgård på sjätte våningen. Den var verkligen fin och utsikten fantastisk. Mia blev väldigt glad över att få komma ut en sväng.

Mia är trött på att ligga på sjukan och ha ont och tycker inte det är så stor skillnad från igår. Men jag märker! Skillnaden är enorm, bara på hur hon tar sig ur sängen och de rörelser hon gör visar att det går frammåt snabbt. Men för att vara på den säkra sidan kanske det är bäst att hon är kvar en natt till. Vi får se vad det lider.

Igår kväll fick hon sista droppåsen och idag är det tänkt att hon ska börja äta vanlig föda. Till en början har hon förstås ingen aptit, men det släpper nog i sinom tid.

Tillbaka till rummet gick vi efter att en sjuksköterska kommit efter oss med meddelande från receptionen: ”Er dotter är ledsen”.

~ av Aktievinst på 8 september, 2009 @ 12:45.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: