Ronald McDonald som PT?

P1000224Min kompis Jocke brukar skoja om att jag har Mia som PT medan han själv har Ronald McDonald som PT. Men grejen är den att jag undrar om inte Mia också har Ronald som PT. Mia hade ingen aptit alls tidigare idag, men så plötsligt infann sig suget efter Ronalds pommes. Jag traskade iväg och köpte en stor pommes och det sa bara slurp så var den slut. Clear Soup gick inte, honungsmelon gick inte, grönsakssoppa gick inte, muffins gick inte… Men pommes gick!?? Jag tror att någon håller på att bli frisk… Hon har dessutom redan fått mig att lova att ta med mer pommes när jag kommer tillbaka ikväll till henne.

I ärlighetens namn så är det ju kanon att det finns något hon är sugen på. Själv tycker jag det viktigaste är att man får i sig mat, vilken typ av mat är helt klart av underordnad betydelse såvida inte tarmar och annat tar skada av det. Så i just detta fall supportar jag pommesen till 100%.

Rent generellt kan Mia äta hundra gånger med skräpmat än jag utan att gå upp ett gram. Det är orättvist. En annan behöver ju inte mer än titta på några futtiga och skabbiga pommes för att svälla som en gris.

~ av Aktievinst på 8 september, 2009 @ 15:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: