Sova ensam med Leonie

Det var lite annorlunda att lägga sig igår kväll utan Mia på andra sidan, och att dessutom vara helt själv med Leonie, men faktiskt väldigt mysigt på ett sätt. Ända sedan vi rullade in på hotellet har det känts lite skumt. Leonie har varit snäll men ganska trött.

När hon skulle somna krånglade hon runt i sängen ganska mycket och länge. Man kan liksom se tröttheten ta över mer och mer och orken försvinna sakta. Då vi ligger där och hon just fått sin välling känner man sig ändå rätt vuxen. Här befinner vi oss på andra sidan jorden, jag och min lilla dotter, och hennes välbefinnande är helt upp till mig att ta hand om. Känns mäktigt och ansvarsfullt på något sätt. När hon dessutom skrattar, tjoar, tjimmar, kramas och är hur gullig som helst blir man nästan lite rörd. Det enda som varit bättre var om också Mia var här. Nåja, idag är en ny dag och vi har förhoppningar om att Mia åtminstone ska få komma till hotellet idag, om hon vill. Det lät så på läkarna igår i alla fall.

Jag ska snart packa ihop våra grejor och bege mig till sjukhuset. För säkerhets skull tar jag med mig grejor åt Leonie så hon klarar sig hela dagen. Kanske tar jag själv med mig lite duschprylar också.

Det är tur att taxi till och från sjukan går på under 10 kr, för det har blivit en hel del åkande.

~ av Aktievinst på 8 september, 2009 @ 08:29.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: