Vad händer hemma?

Nu har ni inte hört av er till oss på länge! Vad händer hemma? Skriv gärna och berätta.

~ av Aktievinst på 16 september, 2009 @ 21:30.

3 svar to “Vad händer hemma?”

 1. Ja vad händer här hemma egentligen? Det är frågan man ställer sig varje morgon när man vaknar och varje kväll när man går och lägger sig. Jag har ännu inte hittat svaret. 🙂
  Närå i mitt fall är det väl just nu så att det inte händer så mycket spännande. Jo en sak förresten. Tack för lånet av borren, nu är CD-skåpen uppe! 🙂 Annars är det mest jobb och nån enstaka kväll på stan med något gott att äta och dricka. Har mao inte lika mycket spännande att berätta som ni. Jag lovar händer det nått värt att berätta så kommer det komma en kommentar här på en gång. Fortsätt att ha en underbar bröllopsresa!! / J

 2. Hej på er,

  Det verkar som ni har det bra på er bröllopsresa även om Hongkong var en besvikelse. Vi är glada för att Mia verkar ha återhämtat sig bra efter operationen och att det ordnade sig med försäkringsbolaget. Hongkong är en ”vildvuxen” gammal stad där man blandar gamla och nya byggnader såväl höga som låga utan någon struktur i stadsplanen, men det är väl en del av ”charmen” från den brittiska tiden.

  Här hemma händer det inte lika mycket som för er men idag har vi firat Mias farmor Annas 86 årsdag. Hon blir sakta lite bättre och verkar trivas bra på Årsta Sjukhem. Linda, Kevin och Alice var också där och hälsade på henne idag och farmor blev nog överraskad över att få se Alice som dessutom har Anna som andranamn efter farmor. Linda blir också bättre för var dag och det är tur att Imoh kan vara i Stockholm i höst och supporta familjen.
  Sommarvädret verkar fortsätta även nästa vecka här i Stockholm och idag var det årshögsta på börsen men det har väl Nils koll på.
  Vi är och tittar till ert hus lite då och då och jag lyckades även få igång motorgräsklipparen, så nu är gräsmattan klippt.
  Hoppas ni har det bra i KL och om ni vill handla billigt ,som i Peking, så finns det en marknad i stan där ni kan få glädje av er ”prutarförmåga” som ni tränade upp i Kina.
  Tvillingtornen var ju världens högsta byggnad för ca 10 år sedan när jag var där och det är väl fortfarande en imponerande byggnad och ett kännemärke för KL än idag.
  Ha det fortsatt bra på er resa!

  Hälsningar från Hans och Ingela

 3. Hej!

  Allt är bra med oss och Sami mår alldeles utmärkt. Jag har första och sista passet med honom vilket gjort att vi har en speciell kontakt. Jag tuffar på med nya jobbet på Arlanda och det är onekligen en spännande värld. Idag, den 23 september, skedde ett stort rån – med helikopter rånades G4S(väktarföretag) depå i Västberga. Rånarna kan ha kommit över 1 Miljard kronor. Nog om detta… Vi väntar fortfarande på bygglovet – vi behövde kompl takvinkeln/takfoten för att kunna få bygglov och leva upp till planbestämmelserna. Vilket gjorde att huset fick ett bättre utseende. Det går väldigt dåligt för Bajen – finns en risk att de åker ut. Det går betydligt bättre för AIK (leder serien) så det är inte så roligt för dig – som ny ”bajare”, menar jag. Ha nu en skön avslutning på er resa!

  Hälsningar från Stefan och Karin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: