Dålig dag med flyget

Det började bra. Taxi till flyget i god tid, passen med oss, snabb incheckning och passkontroll, ner till gaterna och vänta på planet som kom skapligt i tid. Boarda planet, höra motorerna dra igång, rulla lite, *PANG* !! Va f-n var det? Hela planet skakade och satte sig lite på sniskan. Mia som är rädd för att flyga blev knappast lugn, värre blev det då ingen personal sa något alls. Minutrarna gick och inget fick vi veta. Till slut fick vi komma av planet och vänta i lobbyn. Och vänta, och vänta och vänta. Till slut skickade jag fram Mia att gnälla och se till att vi fick flyga med nästa flight till Bangkok isället. Då alla flighter var mer eller mindre fulla prioriterades småbarnsfamiljer och Mia’s jobb lönade sig därför. Vi kom med nästa flight, som även den var nästan två timmar sen. Då vi var oroliga för att de skulle schabbla till det med vårt baggage pratade vi med dem flera gånger om detta och fick försäkringar om att det inte skulle vara några problem. Leonie var jättetrött och skrikig på planet. Efter att ha gått omkring vaggandes på henne i en kvart somnade hon till slut. Jag lade henne till rätta i mitt knä och ända sedan den stunden vågade jag inte ens röra min tumme. Väck aldrig den Leonie som sover. Flighten var två timmar lång och Leonie sov nästan genom hela resan. Sånär på min tumme, rygg och ena fot så gick det alltså väldigt bra till slut. Men när vi väl kom till Bangkok fanns inte våra väskor med. Shit så lack och trött man kan bli. Framförallt Mia, som skällde ut personalen efter noter. Jag tyckte det var rätt kul, i synnerhet som det stod ”Trainee” på den vi pratade med.

Vi hoppas ännu, klockan 23 på kvällen, att de ska ha kommit med sista flighten från KL, men även det lär väl vara optimistiskt. Vi har beställt en taxi till Pattaya klockan 09:00 imorgon, och frågan är väl om vi kan ta den eller inte.

Nåja, väl i Bangkok utan väskor och utan en fin Maclarenvagn att dra runt Leonie i fick vi bära henne vart vi skulle. Eftersom vi inte hade någon brådska till hotellet drog vi istället till Central World för att göra några shoppingärenden. Jag köpte till exempel ett par skjortor som jag ansåg mig behöva. Förvisso behöver jag ju ännu mer, men det får duga tills vidare. Mia letade toppar men hittade inget.

Då vi checkade in på hotellet bad jag om ett bra rum. Bortskämda av sviten vi fått senast förväntade vi oss knappast ett så fint rum, men kanske ett litet rum fast lite extra högt upp. När vi väl fick nyckeln visade det sig att vi fått en ännu finare svit än senast. Detta då den låg på 28:e våningen av 31 möjliga, samt har fönster i två väderstreck. Vår utsikt nu är fullständigt vidunderlig. Jag tog inga kort direkt, och det var dumt, för nu är alla byggnader släckta och det ser inte alls lika pampigt ut.

Klockan är som sagt 23 nu och vi har inte hört något om våra väskor. Men jag ska fortsätta ringa och tjata på dem.

~ av Aktievinst på 18 september, 2009 @ 22:11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: