En riktig slappardag

Idag har vi inte gjort många knop. Faktum är att vi gått in för att göra så få knop som möjligt. Främsta målet har varit att se till att Leonie har fått bada så mycket hon bara orkat, och det har vi lyckats bra med. Vid något tillfälle började läpparna skifta färg mot det blålila hållet och då var det helt klart läge att avbryta badandet för ett litet tag.

Ett par besök till havet varje dag har gjort att Leonie börjat vänja sig mer och mer vid både vågorna och bruset från desamma. Först tyckte hon det var lite skrämmande, men numer tycker hon det är rätt kul och skrattar varje gång det kommer stora vågor. Dock har jag hållit henne ur vattnet så gott jag kunnat då jag misstänker att saltvattnet snarare skulle ha en avskräckande effekt än en gynnsam, i synnerhet om hon får det salta vattnet i ögonen. Det sista vi vill just nu är att Pluttis ska bli rädd för vatten.

Mia fortsätter sin inslagna bana med paraplydrinkar. Jag vet inte hur många hon tagit sig igenom idag, men nog är det hela listan. I och för sig säger det väl mer om drinklistan än om Mia. Både till poolkanten, lunchen och middagen har det blivit drinkar. Och cigarrjunkie som jag blivit slank det ner även en sådan efter maten.

Även om detta är sista dagen på ön och även om resan närmar sig sitt slut ser jag fram emot att få komma till Lebua i morgon. Jag har stora förväntningar på hotellet som jag tror och hoppas ska vara något alldeles i särklass. Jag har bokat upp oss på ett riktigt fint rum där och även bokat både restaurang Sirocco och en barnvakt. Hur det går får vi se i morgon. Men som sagt, jag har höga förväntningar.

~ av Aktievinst på 28 september, 2009 @ 22:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: