Näst sista dagen

Det märks att nedräkningen har börjat när man rubricerar inläggen som ”näst sista dagen”.

Den här dagen har helt gått i shoppingens tecken. Vi har å andra sidan inte haft några andra ambitioner heller och det var också lite därför vi åkte tillbaka till Bangkok någon dag innan vi ska flyga hem. Dock har jag hamnat i någon form av shoppingkoma. Jag känner inte att jag behöver något och hittar heller inget att köpa trots att det finns saker jag borde köpa. Kanske blir man shoppingblind av alla saker som finns att köpa. Kommersen är så stor att man inte kan se skogen för alla träd, eller tvärtom!? Just nu är det enda jag kan komma på att jag vill ha en humidor. Men sådana är dyra och innehållet i dem kanske ännu dyrare, så det lär väl inte bli någon sådan heller. Sedan tittade jag på ett objektiv till min kamera, men det var superdyrt, så det blev inget där heller. Till slut köpte jag i alla fall en piratkopierad version av Ice Age 3.

Mia har inte haft riktigt samma stiltje i sin shopping. Även om inte heller hon tycks hitta särskilt mycket så har det i alla fall blivit några saker och några presenter. Jag får leta vidare imorgon.

Jag har mått lite halvkymigt idag. Det är säker någon ”bug” jag fått i mig. Det gjorde att jag inte fick i mig något annat än pommes under dagen. Även Mia åt lite halvdant, och sent, varför vi inte var speciellt hungriga då Pluttis skulle få mat vid 17-tiden. Därför bestämde vi oss för att åka till hotellet och ta det lugnt. Kanske bada i poolen och äta något på rummet eller på någon restaurang i närheten.

Väl på rummet fick jag feeling. Jag ville tillbaka till The Vertigo. Jag gillade The Vertigo klart bättre än Sirocco och det gjorde även Mia. Hon var därför inte heller sen att haka på noterna. Jag tog ett långt bad i badkaret med Leonie och försökte hålla henne både vaken och trötta ut henne ännu mer, vilket gick rätt bra. Vatten har den förmågan på henne.

~ av Aktievinst på 30 september, 2009 @ 23:02.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: