Lugn söndag

Shopping i Sickla, promenad med Saga och Ivar, middag med syrran och Stefan

Den här dagen har vi inte gjort så många knop. Eftersom jag förtärde en del vin och whisky under middagen igår har jag varit lite ”trött” idag. Men vi började i alla fall med att åka till Sickla där vi shoppade ett par byxor åt både Mia och Leonie. Leonie fick dessutom ett par mockasiner som hon kan ha på sig hemma. Efter att ha tröttnat på shoppingen bjöd vi hem oss själva till Gabriel och Ingrid som ju bor väldigt nära shoppingcentret. Där träffade vi bland andra Tove som var på mycket gott humör.

Som om detta umgänge inte räckte plockade vi upp Saga på vägen hem. Hon och Ivar följde sedan med oss på en promenad runtom i Älsvjö. Vi gick bort till Coop och handlade lite svamp och annat jag tänkte laga till middagen. Till middagen hade vi förövrigt bjudit över syrran och Stefan.

Efter promenaden stannade Saga och Ivar kvar hos oss en liten stund tills Christian kom och hämtade dem. Ungefär samtidigt kom Leonie’s faster och Stefan över. Middagen blev dock lugn och Leonie kunde läggas i lugn och ro vid normal sovtid, dvs runt 20:00.

~ av Aktievinst på 18 oktober, 2009 @ 20:45.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: