Leonie fyller 11 månader

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Leonie’s 11-månaders-dag, hurra hurra hurra…..

Idag har vår lilla Pluttis fyllt 11 månader. Tiden går sannerligen fort. Men om man tänker på allt som har hunnits med att göras under dessa månader så är sannerligen rätt mycket. På så sätt är det extra kul nu när man har ett barn, för tiden som bara försvinner får helt plötsligt en mening i alla fall. Även om det är tungt att se dagar, veckor, månader och år försvinna så inser man nu att andra, alltså småfolket, faktiskt hinner utvecklas och lära sig en fruktansvärt massa saker.

Det kan nu inte vara långt kvar innan lilla Leonie går omkring på egen hand. Hon går bättre och bättre och vi har blivit tvugna att köpa ytterligare en grind (idag) för att spärra av utgången från köket in till hallen. Det händer nämligen, titt som tätt, att hon rusar ut i hallen och leker med allt från skitiga skor till Sammy’s matskål. Häromdagen hittade jag henne bitandes på Sammy’s skål. Det kändes sådär, men hon var nöjd.

Nåja, 11-månaders-dagen firade vi med pappas hemgjorda pannkakor. Åter åt Leonie nästan två pannkakor. Dvs, en som hon åt och en som hon kastade på golvet. Men det gör inget. Det är så kul att se henne glad att det kan kvitta att det flyger matslamsor lite var stans. Så säger jag givetvis bara sålänge det är pannkakor vi pratar om.

Idag har jag köpt en liten prinsesstårta. Tyvärr blev både Mia och jag så mätta efter alla pannkakor att vi inte orkade med någon tårta. Men på kvällen, efter att Leonie somnat, då kom suget… Kändes lite elakt att mumsa på tårtan när Leonie sov, men vad göra. Det blir ju dålig annars.

~ av Aktievinst på 20 oktober, 2009 @ 22:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: