Leonie säger ”Pappa”

De senaste dagarna har jag busat ganska mycket med Leonie just innan hon ska lägga sig. Det har förvisso hängt ihop lite med att jag varit lite extra trött på sistone (läs: extremt sjuk på grund av vaccinationen, bland annat). Men Pluttis har i alla fall uppskattat att leka med mig och hon har dessutom kommit på några nya roliga lekar som hon verkar tycka är lite extra roliga.

Första leken kan vi döpa till, ”Slå pappa i huvudet”. Andra leken kan vi döpa till, ”Hoppa på pappas mage” och sista leken kan vi döpa till, ”Bita pappas ben”.

Som ni förstår är det hela en enmansshow som förvisso kräver två personers närvaro, men där bara en får njuta.

Tacken för att man ställer upp på denna enmansshow är att Leonie verkar tycka det är lite extra roligt att ”leka” med just mig. Att säga att hon blivit ”pappig” vore en grym överdrift, men tendensen finns där. Så fort jag lämnar Mia och Leonie för att t.ex. fylla på vattenglaset blir Leonie jättesur och ropar på mig, och det var just under ett sådant här tillfälle som hon idag, för första gången, skrek ut, ”Pappa”. Inte ”Dadda”, utan just ”Pappa”. Jag kan dessutom upplysa om att Leonie inte ännu, riktigt, har fyllt ett år. Således måste barnet vara ett geni!

~ av Aktievinst på 19 november, 2009 @ 23:11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: