Leonie springer !!

Det är otroligt vad snabbt det ”går”! Det var inte länge sedan Leonie tog sina första stapplande steg och redan har hon ”sprungit” flera meter. När hon går och springer är det precis som om hon är medveten och fruktansvärt stolt över sig själv. Allt som oftast blir hon också väldigt glad när hon går själv. Det är väldigt kul att se den glädje som då sprutar ur henne. Faktum är att jag inte vet om jag sett henne gå utan att skratta en endaste gång. Som pappa är man förstås väldigt stolt över att dottern går redan vid 12 månaders ålder. Hon måste vara ett geni, helt klart!

~ av Aktievinst på 30 november, 2009 @ 22:36.

4 svar to “Leonie springer !!”

 1. Hej!
  Efter att ha träffat den lilla kan jag utan tvekan hålla med om att hon är både söt och begåvad och dessutom ett litet yrväder som kommer att se till att mamma och pappa inte blir några ”soffpotatisar”. Isiga hälsningar från Bolmsö
  Agneta

  • Hej Agneta, det var himla roligt att träffa er också, även om vi inte fick pratat så mycket med Stig. Leonie springer omkring rätt bra och det är ju faktiskt roligare att det är så än tvärtom. Det är jättekul att du läser bloggen och jag får i det närmaste be om ursäkt för att den inte uppdateras lika snabbt och lika ofta längre. Jag jobbar på att skärpa mig. Jag hoppas också få upp lite bilder vad det lider. Eftersom jag ligger lite efter kan det tänkas att det kommer bilder till några av de inlägg som redan är postade också, så skrolla ner då och då i texten!

   • Hej!
    Det är kul att kunna läsa om hur det går för lilla Leoni och hennes föräldrar. Det vore konstigt om Duskulle hinna med att skriva varje dag. Senast vi träffades var ju av en mycket sorglig anledning men det hindrade inte att jag passade på att ta några kort på familjen. Jag tycker själv att de blev rätt bra. Jag ska skicka några så småningom.
    Hälsningar
    Agneta

   • Hej Agneta, det är så roligt att du kikar in här då och då och skriver några rader. Vi ser självklart väldigt mycket fram emot att få se några kort. Har du dem digitalt eller är det utskrivna versioner?

    Jag håller på att jobba ikapp en del dagar på bloggen nu. Det tar som sagt mer tid än man tror och nu när vi var bortresta hade vi ingen bra internetuppkoppling. Men det kommer, även bilder ska det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: