Förfirande av födelsedagar

Ikväll var vi hos Hans och Ingela och firade Mia, Linda och Hans som alla fyller år i December. Eftersom vi åker till Spanien en vecka imorgon är vi ju inte hemma när de egentliga födelsedagarna infaller.

Förutom att alla födelsedagsbarnen förärades med sång, presenter och uppvaktning fick Leonie även uppleva såpbubblor på nära håll. Senast det begav sig, vilkte var på brölloppet, var hon nog lite för stressad och upptagen med annat för att lägga märke till bubblorna. Idag såg hon däremot desto gladare och nyfiknare ut.

Jag hade hoppats och trott att Mia skulle ha hunnit packa både sin egen och Leonie’s väska, men tyvärr har det inte hunnits med. Därför ser morgondagens morgon ganska intensiv ut. Nu gäller det att sammarbeta till max om vi ska hinna med allt som ska göras. Det är ju inte bara packningen som ska fixas utan det fattas även både välling och mat för resan som måste inhandlas. Dessutom ska vi hinna lämna Sammy till syrran. Vi hade tänkt göra detta på väg ut till Arlanda, men efter lite funderande tror jag det är enklast om jag på något sätt hinner göra det på förmiddagen imorgon, hur nu det ska hinnas.

~ av Aktievinst på 4 december, 2009 @ 22:01.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: