Mia fyller år och resan till Spanien

Dagen började ganska lugnt. Jag vaknade nämligen vid 6-tiden och kunde inte somna om. Således kunde jag stiga upp och packa min egen väska i lugn och ro medan Mia och Leonie sussade vidare. När väl de båda vaknade flera timmar senare var jag helt klar och kunde istället ta hand om Leonie medan Mia packade. Dock, innan packningen, fick Mia lite presenter av Leonie och mig. Det är ju Mia’s födelsedag idag och det måste firas även om vi snart flyger till Spanien. Mia fick av Leonie och mig en tröja, en plånbok och en matvåg, samt en manikyr.

När väl Leonie fått frukost packade jag in henne i bilen och begav mig till syrran med Sammy samt handlade på vägen hem. Det kändes lite hektiskt, men allt gick väldigt bra. Väl tillbaka i huset var Mia så gott som klar och vi kunde slappna av den sista timmen innan vi åkte för att hämta upp Hans och Ingela. Vi tog vår Volvo ut till Arlanda och parkerade den sedan på Benstockens parkering.

Väl på Arlanda råkade vi åka till Terminal 5 istället för 2:an som vi skulle till, men det var ett mindre problem. Ett större problem var däremot att vi inte fick ta med oss Leonie’s McLaren-vagn på flyget. Istället fick vi bära henne så mycket vi orkade, och när vi inte orkade fick hon gå själv. Nu när hon kan gå hyfsat bra själv är hon inte lika envis med att vi måste hålla i henne hela tiden.

Flyget var fullproppat varför Leonie fick sitta i vårt knä hela resan. Men det gick bra i princip hela vägen förutom sista nedstigningen då det verkade som om Leonie kände av tryckförändringen i öronen. Men säg den smärta som varar. Flickan är tålmodig och verkade klara det hela rätt bra. Mia och jag försökte få Leonie att dricka så mycket som möjligt, men det var inte så lätt efter de första 20 klunkarna.

Väl framme i Malaga hyrde Hans en VolksWagen som nätt och jämt rymde oss alla med packning. Men det gick bra även om det blev lite tight både från och till flygplatsen.

Väl framme i Nerja slängde vi in väskorna i den fina lägenheten, matade Leonie lite snabbt och begav oss sedan iväg till den närmaste restaurangen som bara låg ett stenkast från lägenheten, nedför backen, där vi alla åt entrecote med sås och potatis.

När vi väl kom tillbaka till lägenheten var alla så trötta att vi somnade relativt omgående.

~ av Aktievinst på 5 december, 2009 @ 13:05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: