Lugn dag med golf på rangen

Det känns som om ”lugn/t” har blivit ett ledord för vår semester, men det är jätteskönt och härligt att få koppla av utan en massa stress att man måste uppleva och se en massa saker.

Idag har vi i alla fall hunnit med att besöka golfklubben Baviera Golf. Vi åkte dit för att höra oss för om priser för både greenfee och golfbilshyra, samt höra om det finng några lediga golftider framöver. Vi har åtminstone tänkt spela golf då Hans fyller år.

Väl framme tycktes golfklubben nästan öde. Förmodligen hade alla bilar parkerat på det undre parkeringsdäcket där det fanns skugga. Men även i klubbhuset och dess restaurang var det väldigt lite folk. Vi fick i alla fall de upplysningar vi behövde och det verkade inte vara några konstigheter, förutom att det var extrapris om man var ett gift par som ville spela. Den typen av rabatt har då jag aldrig tidigare sett.

Efter att ha fått prisuppgifterna åkte vi tillbaka till rangen som låg inte långt från klubbhuset. Där svingade Hans och Ingelan loss medan Mia fotograferade och Leonie satt på mina axlar.

~ av Aktievinst på 8 december, 2009 @ 13:53.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: