Ännu mer av Nerja

Idag har varit vår, i princip, sista dag innan avresa. Större delen av morgondagen kommer gå åt till att städa och packa inför avfärden även om planet inte går förrän ganska sent på kvällen. Därför har vi idag spenderat lite tid inne i Nerja för att köpa på oss de slutgiltiga souvernierna och julklapparna. Jag hittade i vanlig ordning inte en enda pryl, förutom några ytterligare cigarrer förstås.

Eftermiddagen spenderade vi genom att njuta av den sista solen på balkongen. Snart ska vi ju åka hem och där, där vi bor, har vi hört att det är råder allt annat än solsken, så det är bäst att passa på medan man kan. Till fikat på balkongen försökte vi äta resterna av tårtan, men även denna gång tvingades vi kapitulera med en liten bit kvar.

Middag åt vi på en mysig kinarestaurang. Samma restaurang som vi hämtat hem mat från några kvällar tidigare. Denna kväll var Leonie inte riktigt lika glad som igår varför servitriserna fick jobba lite hårdare för att hålla henne nöjd. Men det gjorde verkligen ett kanonjobb. Inte nog med att de ideligen skojade och busade med henne, utan de kom ut med lysande leksaker som verkligen fångade hennes intresse.

När vi väl kom

~ av Aktievinst på 11 december, 2009 @ 23:53.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: