Sista dagen i Nerja

Så har resan kommit till sin ände och det är dags att packa ihop och fara hem. Just packa är något man inte gärna kan göra med Leonie i närheten. Hon vill självklart hjälpa till, men i ärlighetens namn är det bättre att engagera henne när man kommit hem från resan eftersom hennes hjälp är ganske likriktad, dvs, hon packar bara ”ur” väskan. Återigen är det ju så gulligt att man knappast kan låta bli att skratta åt det. Hon är verkligen söt och gullig vår lilla flicka.

Innan vi åkte hem hann vi med att äta lunch på balkongen. En sista lunch i den sista solen. Men det verkar som om vi åker hem i rättan tid då det på måndag ska bli kallt även här. Inte mer än 14 grader kommer de stackars Nerjianerna att få. Till lunch åt vi spaghetti och köttfärssås. Leonie som har börjat bli mer och mer kräsen med maten pekar ideligen på det vi äter om vi försöker få henne att äta sin egen mat när vi äter vår. Hon börjar uppenbarligen bli stor och vill inte vara den enda som får burkmat när alla andra tycks få mumsigt hemlagat käk. Nej, bättre vara skall det vara för fröken. Efter att ha försökt truga i Leonie barnmaten en längre stund gav vi upp och erbjöd henne lite spaghetti. Ingen köttfärssås då den var både saltad, pepprad och kryddad (!?). Resultatet av detta kan ni ju själva skåda. Kan man annat än att le?

Den sista lilla biten av tårtan försökte vi pressa i oss idag också, men inte heller denna gång lyckades vi besegra tårtan. Fyra vuxna människor mot en 6-bitars tårta, med tre dagar till godo… Ändå vann tårtan !??

Efter att ha städat, lämnat tillbaka hyrbilen, checkat in, ätit middag och stigit ombord planet var vi bara knappa 5 timmar hemmifrån. Leonie vägrade sova och gastade lite. Inte så mycket, men lagom för att vi skulle känna oss lite besvärade. Men, efter inte speciellt länge somnade fröken och sov sedan hela vägen till Stockholm, nästan 3 timmar. Det kändes lite elakt att behöva väcka henne när vi landat, men vad göra?

Väl framme vid baggagebandet fattades golfklubborna och Leonie’s vagn som vi stoppat ner bland klubborna. Efter att ha anmält dessa som försvunna hämtade vi ut bilen på Benstockens. Efter att ha lämnat Hans och Ingela i Årsta och gjort oss själva i ordning för natten kunde vi krypa till kojs vid 02:00 på morgonen. Men gissa vem som var pigg som en liten mört efter att ha sovit tre timmar på planet? Av den lilla frökens ofantliga register av tänkbara nattsysslor var det uppenbart att sömn inte var en av dem. Suck, bara att för mig att leka, tjoa och tjimma tills hon till slut gav upp. Mia? Jodå, hon somnade som ett litet barn, först av alla! Men så var hon också den enda av oss som inte fått en tillstymmelse till tupplur på planet.

~ av Aktievinst på 12 december, 2009 @ 23:29.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: