Snön faller och vi har barnvakt ikväll

Igårkväll föll den första snön i Stockholm, och det var inga små mängder som föll heller. I vanlig ordning lär det skapa trafikkaos när så fort stockholmarna kommer ut på vägarna och kör som vore det 22 grader och strålande sol. Nåja, mig bekommer det inte idag, för idag är nämligen en mysdag som inte ska få förstöras. Det är vår första kväll att ha barnvakt. Det är mormor som är supersnäll nog att inte bara ställa upp som barnvakt, utan även göra det hemma hos oss. Förra julen fick Mia och jag ett presentkort på La Famiglia, och idag är nämligen sista dagen som presenten kan nyttjas då den bara är giltig i ett år.

Sådärja, då har vi kommit hem från en supermysig middag som i och för sig var rätt smaklös. Men men, det var trots allt inte middagen som stod i centrum ikväll utan vår ”egentid” som jag tycker vi förvaltade riktigt väl.

Enligt mormor har Leonie dessutom skött sig riktigt bra då hon somnade direkt efter vällingen vid halv åtta. Kanske borgar det exemplariska uppförandet för fler kvällar med mormor, *smile* !?

~ av Aktievinst på 15 december, 2009 @ 22:41.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: