Juldagen

Vi hann aldrig öppna alla paket igår, dessutom glömde vi det största av Leonie’s paket, som Mia köpt för flera månader sedan. Nämligen en gigantisk Barbapappa. När Mia köpte den tjöt Leonie av glädje, men hade nog glömt bort den helt tills idag. Pluttis har ju en liten Barbapappa sedan tidigare (egentligen en Barbamamma) som hon fått av Edvin och Rebecka.

Igår fick Leonie en jättefin brandbil av farfar. Det framgår kanske inte av bilden att det är en lite finare modell av brandbil som inte alls är så plastig som de allra flesta barnbilarna är idag. Denna är snarare gjort av tunn plåt och ser ganska gammeldags ut i sin design. Röd som den är tycker jag den passar in utmärkt i julens dekoration. Den är så fin och så estetiskt tilltalande att jag funderar på att låta den vara någon form av juldekoration i många år framöver.

Idag har vi hälsat på Stefans bror ”Robban” med familj ute i Åkersberga. Det bjöds på risgrynsgröt, fika och en massa julgodis. Därefter åkte vi hem till Syrran och Stefan och åt middag. Både Mia, Leonie och jag var så trötta att vi kände att inte var läge att göra någon sen affär av middagen utan åkte hem väldigt tidigt istället. Det känns som om Leonie haft några tuffa nätten bakom sig och skulle bara må bra av att få varva ner lite.

~ av Aktievinst på 25 december, 2009 @ 20:13.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: