Mikael blir tonåring

Idag fyller lillebror år. Leonie följde självklart med och firade sin farbror som blev tonåring. Nu när jag tänker på det inser jag hur liten åldersskillnad det är mellan de två, bara 12 år. En dag kanske de sitter och dricker whisky tillsammans, eller coca-cola för den delen. Eller så spelar de Counter Strike 28, vem vet… Tiden går fort och även Mikael börjar bli stor. Hela 174 cm från strumplästen, inte illa.

Leonie satt med hela middagen, i sin Seat In A Sack och njöt av den kyckling och ris som faster Karin lagat i Azebs frånvaro. Med på middag var alla Leonie’s kusiner (utom Nadja och bonusarna Olivia och Julia) och fastrar och far- och fasterkusiner. Ja, nu får ni fundera över vilka som var där… Leonie tog dock inte så mycket notis om alla människor utan ser ut att börja vänja sig vid uppståndelsen.

Vi gjorde åter en relativt tidig sorti för att komma hem i tid och natta Leonie. Pluttis var dock långt ifrån trött och har endast just, kl 22:15, somnat.

Över nyårshelgen ska det bli ruskigt kallt sägs det, ända upp emot -16 grader har jag hört. Dagens -9 grader tyckte jag var svinit kallt. Det ska bli intressant att se hur Leonie reagerar på kylan. Förmodligen inte nämnvärt då jag tvivlar på att vi går ut särdeles mycket med henne om det är SÅ kallt. Kanske får vi skäl att börja använda hennes nya overall nu!?

~ av Aktievinst på 29 december, 2009 @ 22:15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: