Leonie får smaka glass

Idag har vi haft Filip, Alexandra, Bianca och lilla Lukas på middag. Det var en middag som började illa då jag skulle tina kött i microvågsugnen. Kött som jag glömde bort och fick slänga. Slänga mig i bilen och köpa nytt. Nytt kött som jag sedan geomstekte totalt trots att jag ville haft det lite blodigt i mitten. Mitt i maten var dock allt som det skulle igen.

Till efterrätt hade jag tänkt att vi skulle äta glass, och eftersom Alexandra ändå ville ha receptet på kolasåsen vi gjort en gång tidigare så passade jag på att svänga ihop även lite sådan. När vi väl satte oss till bords, alla utom Pluttis, så uppstod självklart den uppenbara situationen att Leonie kände sig utanför. Och självklart kan inte vi sitta och mumsa glass allihop utan att även hon fick smaka. Till en början tyckte hon nog det var en ganska skum rätt. Det syntes på ansiktsuttrycket. Även om just ansiktsuttrycket förbättrades allt eftersom är jag tveksam till om hon verkligen tyckte det var gott eller mest tyckte det var kul att mosa glassen med händerna. Hur som helst såg det rätt kul ut.

Nu har alltså lilla Pluttis ätit glass på mor och fars initiativ vilket helt klart lär ha rivit några psykologiska barriärer till Lillens stora glädje, vad det lider.

~ av Aktievinst på 6 februari, 2010 @ 21:24.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: