Dålig dag

Jag tror att resan till Leksand och tillbaka gjort att Leonie kommit lite ur rytm, eller ur fas. Hon har ätit klart sämre på kvällarna. Igår åt hon middag men ville inte ha någon välling när hon skulle lägga sig. Däremot var hon väldigt hungrig klockan 05:00 då hon vaknade första gången. Vällingen gick ner fortare än kvickt och sedan somnade hon om. När vi sen steg upp strax efter sju ville hon inte ha varken välling eller smörgås.

När vi kom till dagis flaggade jag för att hon knappt ätit frukost. Fröknarna lovade att försöka ge henne lite mer frukt under förmiddagen. Som vanligt är det väldigt jobbigt att lämna Leonie på dagis. Hon vet redan när vi är på väg in att jag snart ska gå och har därför börjat klamra sig fast ännu hårdare vid mig redan från start. Jobbigast är förstås att höra henne gråta när man går därifrån. Jag hoppas att det snart går över.

Dock ringde dagis och bad oss hämta Leonie vid lunch. Hon hade inte ätit något mer och dessutom varit på väldigt dåligt humör. Det tror jag det om man inte sovit gott och inte ätit något alls på hela dagen. När vi kom hem ville hon inte heller äta så mycket. Värst av allt var att hon inte ville ha någon välling när hon skulle sova heller.

Det är lite jobbigt att se, i synnerhet som hon verkar ganska oberörd i övrigt. Jag antar att inte är någon fara eftersom hon trots allt verkar hyfsat pigg och glad i övrigt. Nu hoppas jag bara att hon ska vakna riktigt hungrig imorgon bitti. Som det ser ut nu får hon nog vara hemma, i synnerhet om hon inte vill ha något att äta imorgon heller.

~ av Aktievinst på 16 februari, 2010 @ 21:49.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: