Bättre dag

Dagen började betyligt bättre faktiskt. Visserligen vaknade Leonie redan klockan 05:00 men var åtminstone väldigt hungrig. När vi sedan steg upp vid halvåtta-tiden åt hon dessutom mer välling, dock ingen smörgås. Men med ett strålande humör och välling på magen tyckte vi att hon lika gärna kunde få gå på dagis.

När jag kom till dagis med Leonie upprepade sig samma visa. Leonie klamrar sig fast och vill inte gå ner på golvet. Lyckligtvis var vi på dagis lite tidigare idag så att jag skulle ha tid att leka lite med henne och försöka få henne att gå iväg utan mig några gånger innan jag var tvungen att gå. Men vad hjälper det. När det väl är dags blir hon jätteledsen, även om hon får vara i Annes famn då jag går.

Dock visade det sig att dagen hade flutit på bra. Leonie åt inget till lunch men desto mer till mellanmål.

Eftersom Mia’s hemtenta ska vara inlämnad imorgon behöver hon all tid hon kan få, så jag åkte hem lite tidigare från jobbet för att vara med Leonie. Väl hemma började vi med att sova lite, för Leonie hade visst bara sovit 20 minuter på dagis då hon vaknat efter att ha rullat av madrassen och inte velat somna om. Efter högljudda protester somnade hon i alla fall. Efter en timme kändes det minst sagt som om vi var tvungna att väcka henne för att inte hela natten skulle bli förstörd. När hon steg upp var det dags att laga mat, men eftersom hon tydligen var vrålhungrig fick hon några smörgåsar före spaghettin och köttfärssåsen var färdig. När vi väl satte oss till bords åt hon ändå väldigt mycket, och länge.

Med den sena tuppluren i kroppen var hon knappast trött klockan sju som är hennes normala nattid, så hon fick vara vaken en timme längre. Inte ens då var hon trött varför det tog ytterligare en timme innan hon somnade.

Förutom att Leonie har varit lite ur fas på sistone så har hon fortfarande varit en väldigt glad och sprallig liten tjej som gillar att både kramas och pussas, så ofta och mycket som möjligt. Otroligt charmigt och mysigt faktiskt.

~ av Aktievinst på 17 februari, 2010 @ 22:06.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: