Sjukstugan

Idag har varit en både bra och dålig dag. Dålig för att vi alla blivit lite sjuka. Speciellt Mia känns väldigt sjuk. Leonie har varit ungefär som föregående dagarna medan jag mår okej. Däremot var det en bra dag då jag fick fogarna på plats och för att vi har hälsat på syrran och Allan-ballan. Det var skönt att hitta på något som omväxling mot att sitta instängda i huset och bara vänta på att bli sjuka. Nu har det varit lite jobbigt några dagar och man orkar inte sitta still längre.

Efter att ha varit i Alvik svängde jag förbi ett Medstop, dvs det nya Apoteket, och köpte lite Alvedon åt Leonie. Hon verkar fortfarande vara lite sjuk med viss feber, ca 38.3 grader hade hon imorse. Däremot verkar hon både piggare och gladare. Hon äter lite bättre men kan vara lite kinkig mellan måltiderna. Hos syrran var hon kanske lite trött också…

På väg hem somnade Leonie i bilen, vilket betyder att hon fick en fin lite power-nap just innan hon skulle somna på riktigt. Därför har lilla Pluttis varit en sprallig och glad liten tjej ända fram till kl 22 ikväll.

Nu ligger alla och sover och jag hoppas att en god natts sömn ska göra susen för Mia. Själv ska jag åka förbi Alvik imorgon och städa upp efter badrumsrenoveringen. Eftersom det är måndag har jag gott om tid. Jag är ju pappaledig måndagar numer. Dessutom är det ju rätt skönt för Leonie att hon inte ska tillbaka till Dagis förrän på tisdag.

~ av Aktievinst på 21 februari, 2010 @ 23:23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: