Sjuk, sjuk, sjuk…

Det blir inte bättre och det går inte åt rätt håll. Pluttis hade mer feber än vanligt imorse och toppade under dagen med nästan 40 grader (39.5 för att vara exakt). Det är högsta febern någonsin hittills. Efter ett par alvedon har dock febern givit med sig och Pluttis verkar ha mått lite bättre framåt kvällen även om det varit lite si och så med humöret.

Hostan har inte gått över ännu och det händer allt som oftast att Leonie vaknar av att hon själv hostar. Ofta flyger ju också nappen all världens väg.

Varje gång hon ser Mia och mig kramas kommer hon springande och slänger sig om något av våra ben och kramas hon med. Efter ett litet tag vill hon bli upplockad och kramad på ”nära” håll. Det är lite roligt att se faktiskt. Hon verkar inte speciellt avundsjuk, utan visar bara en vilja om att inte bli lämnad utanför.

Eftersom det är så synd om alla just nu har vi ätit McDonald ikväll. Leonie har smakat på pommes. Det är var inte första gången, men däremot första gången hon verkade tycka att det smakade gott, även om det måste ha varit ganska salt. Jag fick verkligen dåligt samvete av att ha köpt ett happy-meal till henne. Snacka om dålig mat att ge sin ettåring. Samtidigt är det ju svårt att neka henne några strips när vi själva glufsar i oss av allt det goda. Nåja, hon åt i alla fall upp alla äppelbitar som man får med också…

~ av Aktievinst på 22 februari, 2010 @ 19:43.

3 svar to “Sjuk, sjuk, sjuk…”

 1. Hej!
  Tråkigt att ni är sjuka och alla tre samtidigt dessutom. Jag hade nästan glömt hur jobbigt det var. Ni är naturligtvis fullproppade med goda råd det ena bättre än det andra. Jag ska plussa på raden lite. det finns en juice som heter Bravo-friscus. Den är tillhör skåne-mejeriers sortiment. Tre olika smaker finns, i alla fall hos oss. Juicen är bevisat verkningsfull just mot förkylning. Den finns säkert i juice-hyllan. Visserligen har en del blivit sjuka ändå men det har blivit kortare och lindrigare ”anfall”. Värt ett försök kanske? ”BRAVO friscus” smakar som vanlig juice.
  hälsningar från skåne-land Agneta

 2. Hej!
  Jag är inte så aktiv vi datorn, men bättre sent än aldrig. Friscus-juicen kan ni dricka som immunsvars-höjare och som virus-lindrare. Jag tycker mig ha märkt att förkylningar blir mycket lindrigare och kortare efter att jag dricker av friscus. Vi använder den till både ock. Gillar ni ”med fruktkött” så finns den som det också nu.
  Vi ser framemot att få träffa er i sommar. Vi kommer att vara ganska stationära som vanligt. Hoppas vi ses
  Agneta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: