Lite idolkort

Idag har det varit lördag och vi har faktiskt inte gjort så mycket. Medan övriga familjemedlemmar verkar vara vid hälsa dras jag själv med en del hosta. Men det är på bättringsväg åtminstone. Jag åkte iväg en liten sväng till Alvik för att städa inför visningen, övrig tid har jag spenderat hemma med att leka med Leonie. Det blir rätt många timmar, men jag ska inte klaga. När jag leker med henne är hon relativt självgående och sysselsätter sig själv hyfsat. Jag får givetvis stå ut med att då och då titta på antingen Cookie Monster eller Manamana ca 100 ggr i sträck. Jag kan faktiskt båda låtarna vid det här laget.

Hur märkligt det än kan låta har känns det som om jag inte tagit så mycket kort på Leonie på sistone. Några av mina inlägg har ju varit helt bildlösa nästan. Därför fick jag i alla fall för mig att ta några nya bilder idag.

På kvällen kom Peter förbi och fikade med oss. Vi hade fixat några semlor och lite godis och försökte på så vis ta oss igenom melodifestivalen som åter igen var helkass. Inte ens Pernilla Wahlgren var särskilt bra även om hon var bäst. Istället blev det en hel del snack om golf och resor till Thailand.

~ av Aktievinst på 27 februari, 2010 @ 22:51.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
<span>%d</span> bloggare gillar detta: