Golf i Kenya

Resan till Kenya gick helt ok. Först träffade jag Säfbecks på Arlanda som skulle åka till Thailand. Efter att ha varit ute i god tid satte jag mig och tog det ganska lugnt. Resan till Paris gick smärtfritt och kändes helt ok. Efter ett par timmar i Paris hoppade jag på Kenya Airways. Det var en både liten och väldigt sliten kärra som inte kändes speciellt kul att flyga i. Bredvid mig hade jag en stor svart man som såg till att jag inte fick något armstöd att vila mig mot.

Jag försökte sova, men det gick inte. Jag försökte lyssna på min ljudbok, men det gick inte heller då jag bara hade mina bluetooth hörlurar som inte fick användas på planet. Så det blev en ganska tuff resa.

Trots att vi kom iväg från Paris en halvtimme försenade lyckades vi landa en hel timme tidigare. Bra jobbat KQ!

På plats fanns en driver med mitt namn på en skylt. Han trodde att jag skulle till Windsor, men det skulle jag ju inte. Istället åkte jag till Karen, hem till Glimbergs. Trots att jag var där halv sju redan var Rose-Marie vaken och tog emot mig.

Efter lite frokost dök även Anders upp. De fick det smink, parfym och snus jag köpt med mig, varefter jag själv tog en kort vila. Ett par timmar senare skulle vi spela golf på Karen.

Med oss följede en engelsman, min ålder. Han hade en svensk fru som ade gått på IST bara året jag åkt därifrån. De båda hade möts på skolan och hållt ihop sedan dess.

Rundan gick dåligt, 16p och skamvrån direkt.

På kvällen tog jag en taxi till Windsor där jag mötte upp pappa och käkade lite mat. På vägen domnade jag dock först i taxin. Snacka om att vara trött. Det blev också en tidig kväll efter en smutt på den Bowmore jag köpt med mig.

~ av Aktievinst på 5 mars, 2010 @ 23:07.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: