Windsor

Idag vaknade jag utvilad och fräsch. Kändes jäkligt bra att ha fått lite god kvalitetssömn. Inga slag i käken och yxsparkar över näsbenet. Fast lite saknar jag dem faktiskt.

Pappa steg upp först och vi möttes först vid frukostbordet.

Idag var det några som skulle ut i parken varför vi bara var 6 som skulle spela golf. Pappa, Ove och jag gick i samma boll.

Även om jag drivade snett här och var så fick jag närspelet att fungera riktigt bra efter några hål, till skillnad mot gårdagen. Rätt som det var petade jag i några birdies också och scoren blev rätt bra, 77 slag och 37p. Lyckades även ta i princip hela skins-bettet över 18 hål. Men efter att ha betalat drickat blev det inte så mycket över.

Nu sitter jag och väntar på att pappa m.fl. ska basta färdigt. Klockan är bara halv fyra och det blir väl middag vad det lider. Min Bowmore Surf var inte så god som jag hoppats på, så det blir nog lite kämpigt om vi ska bli av med hela flarran på en vecka. I övrigt blir det förstås några öl varje kväll, precis som det ska vara i tropikerna.

Imorgon ska vi spela Irländsk tävling på Karen, det ska bli väldigt roligt nu när jag vet att spelet finns.

Självklart saknar jag mina tjejer väldigt mycket. Har dock fått lite rapporter av Mia om att det mesta går bra. Leonie hade sett Manamana igår och börjat ropa efter pappa. Det var förstås lite glädjande att höra. Så glädjande att jag blev lite rörd faktiskt.

Men en vecka går fort och snart är jag hemma igen. Jag kommer hem natten mellan fredag och lördag, och med tanke på att jag är föräldraledig måndagar så får Pluttis och jag många dagar att bonda på igen.

~ av Aktievinst på 6 mars, 2010 @ 15:05.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: