Äntligen hemma

Jag hoppade in i taxin från Windsor till flygplatsen strax efter klockan 06:00 i morse och landade ganska exakt på tid klockan 22:35 ikväll. Resan har varit helt okej även om det var lång. Planet från Kenya var inte alls fullt och jag fick tre hela säten att sträcka ut mig på. Det har självklart underlättat resan alldeles enormt.

Jag började även lyssna på Dan Browns senaste bok, Den Försvunna Symbolen, som är otroligt spännande. Den påminner förstås väldigt mycket om Da Vincikoden men är å andra sidan precis så som man vill ha den om man gillade just Da Vincikoden.

Under mellanlandningen i Paris passade jag på att köpa lite presener till Mia. Märkligt nog hade de inte en enda leksaksaffär eller barnaffär på flygplatsen. Verkligen uselt! Istället hoppade jag att Arlanda skulla ha öppen när jag kom hem, men inte heller det klaffade. Så jag fick komma hem tomhänt till Leonie vilket kändes väldigt tråkigt. Jag tycker det hör till att man tar med sig något när man varit ute och rest och att inte kunna göra det känns väldigt trist. Men förhoppningsvis är hon ännu så liten att hon inte tänker så mycket på detta.

Väl på Arlanda hoppade jag in i en taxi och åkte direkt hem där Mia tog emot mig. Jag var inte hemma förrän halv tolv på kvällen vilket gjorde det extra trevligt att Mia inte lagt sig ännu.

Pluttis sover sin djupaste sömn och jag ser verkligen fram emot att hon ska vakna imorgon. Kanske man man pussa och krama lite på henne redan när vi lyfter över henne till vår säng inatt.

~ av Aktievinst på 12 mars, 2010 @ 23:51.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: