Leonie och Emilia har lekt massor

Idag vaknade vi strax efter sex då Leonie bestämt att det var dags för hela huset att stiga upp. Först försökte jag som vanligt sätta på tv:n med barnprogram, men det funkade inte så värst bra. Istället gick vi alla upp, inklusive Emilia, och åt frukost.

Efter frukosten har vi alla lekt rätt länge. Först lekte Emilia och Leonie med varandra och därefter tittade vi alla på både Cookie Monster, Rap das armas, The garden song och Pappa Pingvin. Även Bamse gick het minns jag nu. Det är bekvämt att ha en egen sida med Leonie’s favoriter på bloggen. Då man alla hennes klipp samlade på ett ställe.

Efter att ha tittat på youtube lektes det ännu mer. Jag spelade och sjöng lite på gitarren och Leonie har varit väldigt nöjd.

Eftersom vädret även idag har varit väldigt fint gick vi alla ut till parken och lekte. Leonie fick åter gunga, hoppa och leka. Emilia har burit omkring på Leonie väldigt mycket och det har sett ut som om Leonie tycker det är väldigt kul, för att inte säga bekvämt, att bli omkringburen för jämnan.

~ av Aktievinst på 14 mars, 2010 @ 14:17.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: