Fler tänder

Just som man tror att Leonie har blivit frisk visar det sig att symptomen går tillbaka och åter har hon fått både feber och dålig mage. Hon är lättirriterad och som vanligt väldigt bestämd vilket är en lite småjobbig kombination. Imorse verkade allt rätt bra, men så på kvällen var det precis som vanligt. Hon hostar lite halvdant utan att det direkt låter som om hon är förkyld. Vi har upptäckt att det är en hel del kindtänder som dels kommit fram på sistone och ett par nya som är på väg och nästan är igenom. Kanske kan det vara en del av förklaringen till febern och den dåliga magen. Jag hade faktiskt ingen aning om att små barn kunde få både dåliga magar och feber på grund av att tänderna håller på att komma fram.

Hostan gör att Leonie sover lite sämre på nätterna och att hon därför vaknar ganska ofta. Inte sällan hostar hon så att nappen åker ut varpå hon bli lite halvt som halvt förtvivlad. Som tur är så är det ett lättåtgärdat problem i alla fall.

Efter att ha pratat med vårdguiden har vi fått lära oss att man kan kombinera både Alvedon och Ipren. Ingen av tabletterna kan man ge med mindre än 6 timmars mellanrum, men däremot går det bra att varva dem så att man ger henne en tablett var 3:e timme. Detta var nytt för mig men säkerligen en mycket bra sak att lägga på minnet.

För att underlätta hostandet har Mia givit Leonie lite Bromhexin också, det ska vara slemlösande och förhoppningsvis blir det lite lättare för henne att andas också. Imorrn tror jag däremot att det är dags att ta Leonie till läkaren, bara för att vara på den säkra sidan. Nu när hon varit dålig så länge skulle det kännas skönt om någon tog en titt på henne, även om det inte är någon som helst fara.

~ av Aktievinst på 18 mars, 2010 @ 22:30.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: