Vi är tillbaka på banan

Med allra största sannolikhet verkar det som om Leonie åter är frisk. Hon har inte haft vare sig dålig mage eller feber på rätt länge nu. Eftersom vi ger henne Bromhexin både morgon och kväll så snorar hon förvisso lite mer än vanligt, men hellre att det kommer ut än att det sitter fast.

Det är kanonväder idag, hela 10 grader och solen skiner. Det gör förstås att man inte vill annat än att rusa ut, men samtidigt tänkte vi ta det lite halvlugnt för Leonie’s skull. Mia var ute och gick en promenad med både Leonie och Sammy medan jag fixade en stupränna som tycks ha gått sönder av den stränga vinterns is och kyla. Helt lagad blev den inte. Jag får nog köpa lite tätande silicon och invänta en ”torr” dag för att applicera det.

Det är otroligt skönt att se all snön smälta bort. Snart kan man ju gå med barnvagnen som vanligt folk igen. Det ska bli väldigt kul att få vara utomhus i sommar med Leonie. I synnerhet nu när hon kan gå och springa omkring på egen hand och utforska en massa saker. Vi har ju både sandlåda och gungor på tomten som kommer att komma väl till pass. Jag tänkte även försöka hitta en mindre rutschkana som hon kan leka med. Med tiden får jag kanske också tag på en liten lekstuga som kan fungera som vinterförråd för lite trädgårdredskap också.

Till eftermiddagen/kvällen kom syrran och Stefan över. De ska vara här hela kvällen och sover dessutom över i källaren. Det tog förstås inte lång tid för Leonie att klamra sig fast om halsen på både Karin och Stefan. Det är roligt att hon tycker om att umgås med dem så mycket, och tvärtom, att de gillar henne förstås.

Eftersom det är lite av en fest för oss allihop, och eftersom det är lördag, och eftersom vi måste fira att Leonie blivit lite friskare köpte jag hem lite chips som jag tänkte att hon kunde få smaka på. Chips tycks ha fallit henne väldigt väl i smaken då hon knappt hinner äta upp ett innan hon pekar på burken med resten av chipsen.

~ av Aktievinst på 20 mars, 2010 @ 21:46.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: