Hur gick det då?

Inatt lade vi Leonie att sova i sitt eget rum, och det gick väl precis som vanligt. Hon somnade, vaknade efter några timmar, blev upplockad till vår säng och sussade vidare. Det har däremot känts mycket bättre att inte behöva tassa runt så mycket i sovrummet av rädsla för att hon ska vakna. Dessutom kunde vi lampan tänd medan vi gjorde oss i ordning. Dessutom vaknar hon kanske inte lika lätt av att vi spolar eller duschar på kvällen när hon inte sover vägg i vägg med badrummet.

När jag kom hem idag var Leonie supergullig. Dels har hon varit på väldigt gott humör och dels har hon varit väldigt kramig och pussig av sig. Det roliga med hennes pussar är att hon har börjat ge ifrån sig ett litet smackande ljud efter själva pussen, precis som man själv gör. Det är otroligt gulligt att se och höra, och inte minst om man betänker att det visar på lite utveckling också.

Som om denna utveckling inte vore nog så städar Leonie själv upp sina leksaker om man samtidigt hjälper till. Sen, när allt ligger till rätta i sina lådor börjar hon förstås riva fram allt igen. Men för ett litet mikroskopiskt ögonblick är det faktiskt väldigt städat och fint här hemma.

När jag spelade klippet med bamsesången på datorn sprang hon och hämtade sin lilla bamseleksak, vilket också måste tyda på en viss associationsförmåga och utveckling.

Det händer uppenbarligen grejor med den lilla prinsessan.

~ av Aktievinst på 25 mars, 2010 @ 19:43.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: