Feberfri idag

Idag vaknade Pluttis utan feber, tack och lov. Dessutom var hon på ett sprudlande humör från start.

Jag åkte till Alvik för att köpa dit lite nya frukt och blommor till vår omvisning och när jag var klar med det hämtade jag upp Mia och Leonie för att vi allihop skulle åka till Hans och Ingela och äta pannkakor. Det börjar bli en av en söndagstradition att Leonie får komma dit och äta pannkakor. Mia och jag bjuder in oss själva i egenskap av Leonie’s målsmän.

Efter lunchen åkte jag med Hans, Tim och Kevin och spelade bowling medan Mia mötte upp Saga och Ivar i Sickla Köpkvarter och shoppade loss. Med sig hem hade hon en tröja åt sig själv, 4 nya pyjamasar och en blus åt Leonie.

På kvällen kom hela familjen Englunds förbi på middag. Ivar var på bra humör och lekte en del med Leonie både före och efter maten. Däremot var det ingen av dem som verkade tycka att potatisgratängen och färsbiffarna var speciellt god.

Vi försökte få Ivar att sova i vår Baby Björn-säng, men det gick inte riktigt. Kanske för att han inte hade pyjamasen med sig. Oavsett så bestämde sig Saga och Christian för att göra en relativt tidig kväll och natta Ivar hemma istället.

På det stora hela har det varit en bra dag med en glad liten flicka. Vi håller tummarna för att hon nu börjar bli lite bättre. Dessutom har vi inte sett röken av några vattkoppor ännu, peppar peppar. Det vore skönt om hon åtminstone hann bli frisk från denna släng av vad det nu må vara innan kopporna gör livet ännu mer surt för henne.

~ av Aktievinst på 28 mars, 2010 @ 21:42.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: