Mycket har hänt idag

Först och främst var det lite ”hejdå” som gällde imorse. Nu räcker det inte med att bara pussas utan man ska vinka och säga hejdå ett hundratal gånger innan man kan gå till jobbet med gott samvete. Men det är bara gulligt.

På väg hem från jobbet hämtade jag upp en trapp-stol av klassisk modell som en kollega till mig skänker oss. Den är lite sliten, men det gör inget då jag ändå har tänkt att måla den vit så att den passar in i möblemanget lite bättre. Men det får kanske bli till sommaren. Nu känns Leonie ändå lite för liten för en sådan stol.

På kvällen var det föräldrasamtal på Dagis igen. Denna gång handlade det dock inte lika mycket om barnen som om dagiset självt. Alla föräldrarna närvarade samtidigt och vi fick oss en genomgång av rutinerna och de projekt som barnen jobbar med. Det gavs även tillfälle att komma med förslag och kritik. Eftersom vi inte hade någon barnvakt idag så åkte jag dit själv och lyssnade på framförallt Anne. På det stora hela var det mest gammal skåpmat som drogs upp ånyo, så jag tycker nog inte att mötet gav speciellt mycket på det stora hela.

Jag tycker fortfarande att det låter som om dagiset är väldigt bra och att personalen har kommit in rätt väl i arbetet. Efter att ha pratat lite med Anne fick jag också uppfattningen om att hon tyckte lite extra mycket om Leonie, vilket glädjer mig. Jag tror att Anne är Leonie’s egen favorit bland fröknarna med ganska bred marginal dessutom.

Ikväll blir det däremot golf för hela slanten. Tiger gör come-back och jag får nog hålla mig vaken in på småtimmarna för att följa första dagen av den spännande major-tävlingen på Augusta National, årets första major-tävling.

~ av Aktievinst på 8 april, 2010 @ 20:34.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: