Rolig dag

Idag har det varit relativt mulet väder. Trots detta ville den lilla flickan ut och gunga, och då är det förstås kul att man vet att hon har bra kläder på sig. Vi gungade, och gungade och gungade. Hon tycks aldrig tröttna riktigt på att gunga.

På kvällen åkte vi över till Edvin och Rebecka för att äta middag. Leonie och Cornelia lekte som väntat mest bredvid varandra, men det var ändå kul att se att de båda blivit så mycket större och dessutom visar tendenser på att intressera sig för varandra. På sikt kommer det nog att vara väldigt roligt för Leonie att det finns så mycket barn i hennes egen ålder omkring henne. Det är förstås Mia och jag också väldigt tacksamma för. Nästan alla våra vänner har ju barn i nästan samma ålder numer.

Eftersom vi ville lägga Leonie i sin egen säng åkte vi hem rätt tidigt. Det är skönt att få Leonie i säng i hennes egen säng eftersom hon sover så mycket bättre då. Samtidigt ska det förstås bli skönt när hon blir lite äldre och kan sova även om vi bär ut henne till bilen mitt i natten.

~ av Aktievinst på 10 april, 2010 @ 21:44.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: