Hel dag med lek

Dagen började med att jag var ute i trädgården och försökte rensa upp bland alla trädkvistar jag kapat på sistone. Medan jag gjorde detta stod Pluttis i fönstret och bankade och ville ha uppmärksamhet. Då och då kunde jag höra de överlyckliga tjuten genom glasrutorna.

Rätt som det var sa Mia att vi skulle åka över till Hans och Ingela och äta pannkakor. Sagt och gjort. Pluttis var förstås inte svår att övertala till detta…

Väl efter pannkakorna lyckades vi åter få Leonie att sova en liten stund i resesängen. Efter sovstunden gick Mia, Ingela och Linda iväg med de mindre barnen på en promenad samt till lekparken för att Leonie skulle få leka lite. Hans, Tim, Kevin och jag gick ner till fotbollsplanen och sparkade lite boll.

Efter lekstunden åkte alla utom Linda med familj till den lokala kvarterskrogen och åt plankstek. Leonie fick äta pommes. Usch vad det låter som om vi är dåliga föräldrar. Men sanningen är att Leonie hade ätit middag redan innan vi åkte till restaurangen. Så pommes fritten var mest tänkta som mutor. Vilket också fungerade.

Väl hemma somnade Leonie snabbt. Tro det efter en sådan fartfylld dag.

~ av Aktievinst på 17 april, 2010 @ 20:21.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: