Pappalediga dagen

Idag var det åter måndag och åter en dag för Pluttis och pappa att hitta på typiska ”Pluttis-och-pappa-grejor”. Det började att vi åkte till SATS för att jag skulle träna. Pluttis skulle gå på ”Minisats” och ha roligt under tiden, hade jag tänkt. Men tji fick jag. Pluttis ville inte leka på miniSATS. Eller snarare ville hon inte bli lämnad själv, för leka, det ville hon verkligen. Jag förstod rätt snabbt att det inte skulle bli något tränande av men tänkte att vi kunde vara kvar bara för att se om hon skulle vänja sig lite. Kanske blir det lättare att lämna henna nästa gång.

Efter gymmet åkte vi hem och åt lunch och sov middag. Medan Leonie sov försökte jag få några samtal avklarade, men det fungerade inte heller då Leonie vaknade efter bara 30 minuter. Istället begav vi oss till Solna där vi mötte upp Ida och hennes son Ebbe. Ebbe är sju månader gammal och självklart var Leonie lite fascinerad av bebisen. Dock inte så mycket som av Ida’s två katter. Som tur var, för katterna, befann de sig för högt upp för att Leonie skulle kunna få tag på dem.

Leonie fikade med stor aptit, både Mariekex, som är den nya favoriten, och lite chokladkaka som Ida bakat.

Vi rundade av med en liten promenad runt Vasalund och gick bland annat förbi både fotbollsplanen och simhallen där jag själv idrottat en hel del när jag var i tio-års-åldern.

~ av Aktievinst på 19 april, 2010 @ 20:47.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: