Bvc och kritor

Idag trodde vi att Leonie skulle få en spruta på BVC. Ett vaccin som det tydligen var dags för. Enligt Mia hade vi fått en hem en kallelse från BVC om att det var dags idag. Eftesom Mia inte vill projicera för mycket av sin sprutfobi på Leonie fick jag åka sent till jobbet för att kunna vara med.

Väl på BVC visade det sig att det var helt fel dag. Kallelsen, vilket vi också kollade upp när vi kom hem, sa att det var först i maj som sprutan skulle ges. Eftersom jag lika gärna kunde ha koll själv kan jag heller inte klandra Mia för detta, men nog känns det lite som ett antiklimax när man gått och laddat så länge för en hemsk stund som sedan måste skjutas upp.

Istället passade vi  på att mäta och väga Pluttis. Leonie är numer 80 cm lång och väger ca 9.5 kg (”ca” för att hon vägdes med kläderna på). Ingen sumobrottare precis, även om jag nog själv tycker att hon äntligen har lagt på sig lite vikt så att hon har något att ta av om hon skulle bli sjuk framöver.

Efter BVC åkte jag till jobbet och Mia åkte med Saga och Ivar till Ikea och shoppade, som vanligt. Med sig hem, denna gång, hade hon ett litet bord och två stolar som Pluttis kan sitta vid när hon målar och ritar. Perfekt köp faktiskt!! Man riktigt ser hur hon skiner upp när hon får sätta sig ner och rita. Vad som också är roligt är att jag har insett att Mia har viss talang för att teckna som jag inte kände till. Nu har vi fått prov på både blommor, hästar och delfiner som faktiskt ser ruskigt bra ut.

På kvällen kom Craig och Sofie över på middag. De hade med sig lilla Olivia som även hon har vuxit enormt sedan vi senast såg henne. Just detta med att växa mycket mellan de gånger man ses är ett stående tema bland alla barn i bekantskapskretsen. Jag kan inte sluta att fascineras av hur snabbt de små växer.

~ av Aktievinst på 22 april, 2010 @ 22:04.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: