Leonie älskar korv

I morse när jag steg upp hade Mia och Leonie redan hunnit upp före mig. I normala fall brukar jag hitta Leonie vid matbordet, ätandes välling, men inte idag…

När jag kom hem från jobbet idag var jag helt slut. Dels för att det har varit mycket att göra, men också för att jag har varit spänd av förväntan om att få höra om jag fått det jobb jag nyligen sökt. Det visade sig att jag faktiskt fick jobbet och som det ser ut kommer jag att börja på SIS, Swedish Standards Institute, den 1:a september. Förhoppningsvis hinner jag få lite semester mellan jobben också.

Då jag kom hem var jag i alla fall för trött för att orka laga något mer avancerat. Så istället blev det något av det minst avancerade man kan göra, varmkorv med bröd. Men vad gör det när det är en av Leonies favoriträtter? Inget alls! Leonie gillar alla sorters korv. Kokkorv, grillkorv och falukorv. Vi har ännu inte provat ölkorv och chilikorv och det lär dessutom dröja ett tag till.

Leonie lär sig snabbt ord på de saker hon gillar mycket. Som jag tidigare berättat tog det inte många timmar innan hon sa ”kaka”. Likaså tycker jag det har gått extremt fort för henne att lära sig ”korv”.

Jag har börjat äta lite falukorv på smörgåsen bara för att vi numer har falukorv hemma för Leonie’s skull. Det har gjort att även Leonie vill ha korv på morgonen. Även om det inte är det nyttigaste man kan äta är det lite kul att hon kan be om saker som hon faktiskt vill ha. Dessutom är det skönt att slippa höra ordet ”kaka” som det tjatas om dagarna i ända…

~ av Aktievinst på 23 april, 2010 @ 22:06.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: