Eländet har brutit ut

Självklart gick det inte mer än en dag innan även Leonie fick en dunderförkylning med tillhörande höga feber. Typiskt. Dock tror jag faktiskt att det är Leonie som har smittat Mia och inte tvärtom, även om det tagit lite längre tid för Leonie’s sjukdom att bryta ut. Leonie har varit lite varm på sistone och det känns som om det är något som har kommit smygande. Mia är också supersjuk och de två har inte haft en särdeles lätt dag idag.

När Leonie har hög feber vill vi helst bara vara hemma och ta det lugnt, så även idag.

För att mildra Leonie’s feber har Mia köpt barn-Ipren. Det visar sig att denna flytande medicin är smaksatt med apelsin, något som Leonie uppskattade väldigt mycket och faktiskt ville ha mer av när hon fått sin dos.

När Leonie väl somnat mellan oss andades hon rätt tungt. Mia kom då på den briljanta idén att använda nässprej på henne medan hon sov. Döm om min förvåning när det gick hur bra som helst. Visserligen ryckte Leonie till lite, men hon vaknade inte. Strax därpå lät det genast mycket bättre om hennes andning. Bra trick som vi nog ska använda även i framtiden.

Jag är tack och lov ännu inte sjuk, peppar peppar…

~ av Aktievinst på 27 april, 2010 @ 22:01.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: