Äntligen tofsar

När vi väl beundrat färdigt de fina tofsarna fick vi för oss att fördriva lite tid i Kista Galleria. På vägen dit ringde vi Saga och Ivar som inte heller hade så mycket för sig i och med att Christian var ute och fixade med båten. Så vi svängde förbi och plockade upp dem på vägen. Nu låter det som om det hela gick väldigt snabbt och enkelt, men så var det inte. När vi plockade in Ivar i bilen sprang Saga in för att hämta något. Under den korta tiden fick Ivar lite panik över att ha blivit övergien av mamma och började störtskrika. Skriket triggade förstås Leonie som även hon började störtvråla. Då funkade det inte längre att Mia satt mellan de båda barnen och Saga satt fram. Istället fick vi fälla upp de extrasäten som är inbyggda i bilen och så fick Saga och Ivar sitta längst bak medan Mia och Leonie satt i det närmaste baksätet. Själv satt jag ensam fram och körde, som en chaufför. Efter några kilometer upphörde i alla fall skriken och det blev lite lättare att fokusera på körningen.

Väl framme började vi med att äta lite mat. Mia och jag åt indisk mat och således fick även Leonie indisk mat. Men Leonie fick mest ris och lite kyckling. Det är dock roligt att se att hon så gärna smakar på allt. För det spelar ingen roll vad det är, sålänge det har legat på Mia’s eller min tallrik så vill hon smaka och hon nöjser sig inte med ett nej. Så den kampen har vi givit upp för länge sedan. Nu får hon smaka allt, förutom det som är uppenbart för starkt i alla fall. Men kryddstark mat ger vi henne, i synnerhet om hon själv insisterar på det.

Efter maten gick vi iväg och kikade på lite kläder. Hela idén med att åka till Kista Galleria var för att jag behöver ett par nya Jeans och för att jag vet att det brukar finnas bra jeans på RAW, som råkar ligga i just Kista, bland annat. Medan jag gjorde det sprang Mia, Saga och barnen iväg och tittade på barnkläder. När jag väl mötte upp dem hittade jag Leonie krypandes precis över allt i butiken. Hon njuter verkligen av att kunna gå omkring och upptäcka saker på egen hand. Ibland har jag fått för mig att jag ska testa att se vad som händer om hon inte hittar oss igen, och därför gömt mig medan hon varit upptagen. Det testet behövde jag bara göra en gång, för hon skrek så jag trodde personalen skulle slänga ut oss. Hur som helst, när hon går omkring själv går hon gärna långt ifrån oss utan att kontrollera att vi hänger med. Så det vill till att vi själva har bra koll på henne. I synnerhet som vi ju faktiskt inte vill bli utslängda.

~ av Aktievinst på 8 maj, 2010 @ 14:46.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: