Gitarrlir på morgonen

I morse spelade Leonie och jag lite gitarr. Det händer ganska ofta att Leonie själv går fram till gitarren och vill att jag ska spela något. Något i detta fall innebär till 100% ”Imse vimse spindel”. Kanske har det blivit just den låter då vi har sjungit den länge hemma, då dem sjunger den ofta på dagis och därför att det är en av de få låtar jag kommer ihåg alla ackorden till utantill. Då blir det lätt så att man spelar just den om man någon gång måste spela något. Skälet till att jag inte lärt mig så många andra barnvisor utantill är för att jag bara spelar barnvisorna när Leonie är vaken, och när Leonie är vaken är det helt omöjligt att få ha pärmen med ackorden i fred framför sig. Jag vet inte varför hon gillar att bläddra i sidorna, men det är i alla fall stört omöjligt att få ha en och samma sång framme i mer än 10 sekunder, innan sidan är bytt. Någon gång tycker jag hon borde tröttna att bläddra runt i pärmen. Men det känns snarare som om min frustruation över att hon inte kan låta pärmen vara är den tädvätska som hennes energi behöver för att orka bråka längre med mig än jag orkar bråka med henne. Så nu har jag helt enkelt givit upp.

Idag fick vi i alla fall spela Imse Vimse Spindel några gånger innan det spårade ur och Leonie ville slita av alla strängar på gitarren.

Strax ska vi åka till Nacka Forum för att köpa presenter till Tanya och Emilia som just fyllt år och därefter ska vi åka hem till Hans och Ingela och äta våfflor. Det blir första gången som Leonie får äta våfflor.

~ av Aktievinst på 9 maj, 2010 @ 10:01.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: