Picnique och lek med Vera

Eftersom det var fint väder även idag bestämde jag mig för att försöka spela lite golf även idag. Peter är ju alltid villig att spela och inte speciellt svårövertalad heller. Medan jag var borta hade Mia, Linda och barnen picnique i parken. Tydligen har Leonie ätit massor av pepparkakor. Hon gillar minst sagt pepparkakor. Tydligen oavsett säsong dessutom.

På kvällen kom Laia förbi för att äta middag med oss. Givetvis hade hon med sig ”lilla” Vera som Leonie självklart blev störtförtjust i. Vera är lite lugnare än Sammy i Leonie’s sällskap och har mer tålamod. Men det gör ju varken Mia eller mig desto lugnare. Vera är trots allt en hund vi inte känner superbra och dessutom har hon lätt för att råka i bråk med andra hundar.

Men Leonie var som vanligt väldigt snäll med Vera. Hon gick fram och kramade hunden flera gånger och pussade också på henne. Det är fascinerande hur mycket hon gillar hundar. Dessutom verkar det som om hon lärt sig att hon måste vara jättesnäll mot alla hundar. Det är väl kanske därför hon kramar och pussar dem så mycket. Tyvärr fick vi inte med så mycket av just dessa sekvenser på filmen.

~ av Aktievinst på 13 maj, 2010 @ 22:08.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: