Leonie rusar omkring som ett rosa streck

Idag har Leonie badat. Liksom alltid tycker hon att det är ganska kul att bada, MEN, hon börjar bli mer och mer kräsen på sättet hon badar på. Nu vill hon bli duschad och bara plaska i badbaljan. Därför blir det ofta så att Mia och Leonie duschar ihop. När Leonie är färdigduschad släpps hon ut ur duschen varvid jag ska försöka passa denna vettvilling som far runt som ett skott mellan väggar i huset. Föruom att hon springer runt, kors och tvärs, precis överallt har vi insett att hon når upp till ytterdörrshandtaget och att hon kan få upp dörren dessutom. Därmed måste vi se till att dörren är låst jämt. Att vi inte har någon grind innan gatan känns inte heller speciellt tryggt nu när vi vet att hon når upp till dörren.

Hur som helst, efter badet sprang Leonie omkring i sina rosa badsaker. Hur gulligt som helst. Eftersom det är varmt inne försöker jag vädra ut så mycket som möjligt, vilket betyder att Leonie tar tillfället i akt att springa ut så fort hon kan. Skönt är i alla fall att hon nu känner till altanens alla kanter och att hon gått upp och ner för den lilla trappan så många gånger att hon åtminstone vet hur man ska göra. Att hon någon dag ramlar ändå lär vara oundvikligt. Men nu behöver vi i alla fall inte vara jätterädda när hon springer ut där själv.

För min egen del gick jag till läkaren och kollade upp min rygg som jag haft problem med i många år. Det visade sig att jag har en enorm kramp längs högersidan som kroppen sedan försöker kompensera för. Mot detta fick jag lite muskelavslappnande tabletter och en remiss till sjukgymnast. Det ska bli både kul och skönt att få jobba bort besvären, äntligen.

Men det roliga fortsatte på kvällen, jag köpte nämligen en av de första iPads som finns av en kompis. Han hade kommit över den från USA för länge sedan och har tröttnat på den. Jag ville förstås ha en och köpte den därför billigt av honom. Nu har jag en surfplatta som jag dessutom kan se alla bilder av Pluttis på…

~ av Aktievinst på 18 maj, 2010 @ 23:44.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: