Korv är favoritmaten

Jag har sagt det förr, men det kan nog upprepas: Leonie älskar korv. Om Leonie fick bestämma själv skulle det bli korv till frukost, lunch och middag. Eftersom det trots allt är hon som bestämmer det mesta blir det också korv till lunch och middag då och då.

Till lunch idag åt hon korv, men finsmakare som hon är bet hon av allt från skinnet. Därför kan det ibland vara bra att servera falukorv…

Leonie har varit lite varm idag, möjligen har hon pyttelite feber efter sviterna tidigare i veckan. Kanske var det för att hon fortfarande har en liten släng kvar av sin sjukdom som hon också sov över två timmar mitt på dagen i dag. Eller så var det för att jag lät henne sova med öppet sovrumsfönster. Det har visat sig att hon sover väldigt mycket bättre de gånger hon sover svalt, precis som jag.

I kväll var vi i alla fall bjudna till grannen. De grillade och hade dukat upp till riktig fest, även om de fick det att låta som en enkel middag ihopsatt i all hast. Då fick i alla fall Leonie leka med en massa nya leksaker. Allra roligast var nog att hon sprang fram till deras tv och pussade på den så fort det dök upp lite hundar (det var ett hundprogram på). Vår lilla Pluttis är verkligen hund och djurkär.

~ av Aktievinst på 23 maj, 2010 @ 21:27.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: